Carnaval

Ons carnavalsweekend vieren wij één week voor het landelijk carnaval. Op vrijdag- en zaterdagavond ons groots carnaval, op zaterdagmiddag de carnavalsmiddag voor mensen met een beperking, op zondagmiddag het kindercarnaval en op zondagavond is onze Carnavals after party. Ons carnaval is een geweldig samenzijn en een ongedwongen feest. Gezelligheid en gekkigheid staat bij ons voorop!

Grootcarnaval

Ons carnaval is een geweldig samenzijn en een ongedwongen feest. Gezelligheid en gekkigheid staat bij ons voorop!

Komend carnavalsweekend zal anders gevierd gaan worden, want op zaterdag 3 februari vieren wij -eindelijk- ons vanwege Corona uitgestelde 55-jarig bestaan; Jubileumavond 55+3

Kindercarnaval

Tijdens het carnavalsweekend van de Keilebijters organiseert de jeugdraad op zondagmiddag hun eigen kindercarnaval. Deze middag is voornamelijk voor de kinderen, maar ouders en opa’s en oma’s zijn uiteraard ook van harte welkom!

Carnaval voor mensen met een beperking

Sinds 1997 organiseren wij een carnavalsmiddag voor mensen met een beperking. Deze middag wordt altijd druk bezocht. Tijdens de middag is er naast het feestvieren ook “De grote doe na show” oftewel een playback show. Mensen kunnen zich hiervoor vooraf via de mail opgeven en tijdens de middag kunnen zij hun act op het grote podium opvoeren en worden zij door een heuse jury beoordeeld.

Lid worden

Hou je van gezelligheid, ben je creatief en wil je graag je steentje bijdragen binnen onze club? Sluit je dan gezellig aan en word lid! Je woont onze ledenvergaderingen bij en uiteraard ook onze carnavalsavonden. Wil je meer weten over het lidmaatschap? Neem contact met het secretariaat op.

Vriend worden

Je kunt ook vriend van onze club worden; je krijgt sowieso een leuk aandenken en je hebt gratis toegang tot onze carnavalsavonden. Tevens krijg je de mogelijkheid om mee te gaan naar feestavonden van bevriende verenigingen, de zogeheten uittredens.

Sponsoring

Per seizoen hebben wij als club onze vaste uitgaven en zijn blij met iedere financiële bijdrage! Mocht je sponsor willen worden, neem dan contact op met onze secretaris.