Wat gebeurd er met de sponsoring?

Het sponsorgeld wordt gebruikt voor aanschaf kleding van de geüniformeerden, versiering (denk aan ballonnen), schmink en voor het opbouwen van ons podium moeten we podiumdelen huren. Tijdens de carnavalsmiddag voor mensen met een beperking en het kindercarnaval huren we een popcorn- en suikerspin kraam waar men gratis popcorn en suikerspin kan afhalen. We kopen ieder jaar leuke attenties die bij het weggaan aan iedereen wordt uitgereikt.

Sponsoring

Onze carnavalsfeesten worden georganiseerd door vrijwilligers. Niemand krijgt hiervoor betaald en wij doen dit vanuit een uit de hand gelopen hobby. Er zitten een hoop kosten aan het organiseren van een carnavalsfeest. Dit loopt uit van een ruimte tot aan versiering.

Bekijk onze sponsoren

Van Riemsdijk Technical Support

www.vanriemsdijktechnicalsupport.nl

Creative applications

www.creativeapplications.nl

Onest Digital Agency

www.onest.nl

Wordt onze nieuwe sponsor.

Lid worden

Hou je van gezelligheid, ben je creatief en wil je graag je steentje bijdragen binnen onze club? Sluit je dan gezellig aan en word lid! Je woont onze ledenvergaderingen bij en uiteraard ook onze carnavalsavonden. Wil je meer weten over het lidmaatschap? Neem contact met het secretariaat op.

Vriend worden

Je kunt ook vriend van onze club worden; je krijgt sowieso een leuk aandenken en je hebt gratis toegang tot onze carnavalsavonden. Tevens krijg je de mogelijkheid om mee te gaan naar feestavonden van bevriende verenigingen, de zogeheten uittredens.

Sponsoring

Per seizoen hebben wij als club onze vaste uitgaven en zijn blij met iedere financiële bijdrage! Mocht je sponsor willen worden, neem dan contact op met onze secretaris.